Special heroes

Special Heroes is een landelijk sportstimuleringsproject om leerlingen van 6 tot 19 jaar binnen het speciaal onderwijs te laten zien en ervaren hoe leuk sport en bewegen kan zijn. Het doel is de jeugdsport van leerlingen in het speciaal onderwijs een impuls te geven. Het programma wordt in nauwe samenwerking met scholen en lokale sportaanbieders uitgevoerd.

In 2013 ging het Special Heroes project ook op de Auris Hildernisseschool van start. Het doel is om jaarlijks drie verschillende takken van sport aan te bieden aan alle leerlingen.