Stel een vraag

Kennismakingsochtend nieuwe leerlingen

Wij verzorgen een aantal kennismakingsochtenden voor nieuwe ouders. Ouders van nieuwe leerlingen krijgen tijdens oriëntatieochtenden informatie over ons onderwijs. Ook krijgt u een rondleiding door onze school. Wilt u een kennismakingsochtend bijwonen? Neem dan contact op met de school via telefoonnummer 010-4135651 of stuur een e-mail naar r.hoogvliet@auris.nl

Kennismakingsochtenden 2018-2019

Dinsdag 25 september 2018
Dinsdag 27 november 2018
Donderdag 24 januari 2019
Dinsdag 12 maart 2019
Dinsdag 7 mei 2019
Dinsdag 11 juni 2019
Donderdag 11 juli 2019

Tijd 9:30 - 11:00 uur

Kennismaking nieuwe groep en leerkracht voor schooljaar 2018-2019 staat gepland op dinsdag 16 juli 2019 van 14.00 - 14.30 uur.