Stel een vraag

Kennismakingsochtend nieuwe leerlingen

Wij verzorgen een kennismakingsochtend voor nieuwe ouders. Ouders van nieuwe leerlingen krijgen tijdens deze oriëntatieochtend informatie over ons onderwijs. Daarbij is een eventuele rondleiding door onze school mogelijk.

Er zijn op dit moment als gevolg van het corona virus nog geen kennismakingsochtenden gepland in het schooljaar 2020-2021.

Wilt u een kennismakingsochtend bijwonen? Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Neem dan contact op met de school via telefoonnummer 010-4135651 of stuur een e-mail naar r.hoogvliet@auris.nl