UITNODIGING VOOR DIALOOGBIJEENKOMST MET OUDERS

Auris organiseert dialoogtafels. Daar kunnen ouders en medewerkers meepraten over Auris. Het gesprek gaat over hoe Auris, leerlingen nog beter kan ondersteunen naar en in het regulier onderwijs.

Tijdens het gesprek krijgen de deelnemers alle tijd om naar elkaars ervaringen en verhalen te luisteren.

Wij vinden het belangrijk om te horen hoe je denkt over Auris. Bij één van de vier dialoogsessies ben je van harte welkom.

De bijeenkomsten zijn van 15.30 uur tot 18.30 uur op:

• Dinsdag 27 november 2018 in Leiden (Auris Dienstverlening)
  • Donderdag 13 december 2018 in Utrecht (Auris Fortaal)
  • Woensdag 9 januari 2019 in Rotterdam (Auris College)
  • Maandag 28 januari 2019 in Bergen op Zoom ( Auris Montaal)

Aanmelden kan via www.auris.nl/dialoogtafels. Zie uitnodiging voor meer informatie.