Tijdelijke sluiting Auris-scholen en behandelgroepen

Het kabinet heeft besloten om alle scholen en de kinderopvang in Nederland vanaf maandag 16 maart te sluiten. De scholen en de behandelgroepen van Auris sluiten vanaf maandag 16 maart tot in ieder geval 28 april.

Als ouders werkzaam zijn in de cruciale beroepen en zij geen andere opvang kunnen regelen, dan moeten zij contact opnemen met de school of behandelgroep. Bekijk hier de lijst van cruciale beroepen. Maandag en dinsdag (16 en 17 maart) zijn we gesloten. Vanaf woensdag is er, indien haalbaar, opvang geregeld voor kinderen waarvan beide ouders werkzaam zijn in cruciale beroepen.

Voor de leerlingen in het onderwijs gaan we proberen onderwijs op afstand te regelen of een ander alternatief. Wij onderzoeken de komende dagen hoe we dit het beste kunnen doen.

Auris audiologische centra tijdelijk gesloten

De audiologische centra van Auris in Goes, Bergen op Zoom en Rotterdam zijn vanaf maandag 16 maart tot en met 6 april alleen geopend voor spoedeisende zorg. Bij spoedeisende zorg kun je bijvoorbeeld denken aan plotsdoofheid en vergelijkbare zorgvragen. In lijn met het landelijk corona-beleid van het RIVM kunnen wij de onderzoeken niet meer uitvoeren. Wij nemen contact met je op of we de afspraak telefonisch kunnen laten doorgaan. Zodra duidelijk is wanneer we weer open gaan, plannen we weer afspraken in.

Het is een uitzonderlijke situatie en rekenen op je begrip.