Leerlingen halen geld op met sponsorloop

Op donderdag 7 maart had de Auris Hildernisseschool een sponsorloop georganiseerd ten bate van het Liliane Fonds. Het weer was ons goed gezind en het schoolplein was feestelijk versierd met vlaggetjes en een sponsorstartboog.

Om 9.15 uur klonk het startschot waarna een aantal collega’s  van de Auris Hildernisseschool het voorbeeld gaf door zelf 20 minuten hard te lopen.

De kinderen moedigden hun juf of meester vanaf de zijlijn aan: de sfeer zat er goed in!!!

Uiteraard hadden we op deze dag een speciale gast: Alex de Leeuw. Onze gast liep zelf óók een rondje en dat ging hem verrassend goed af!

Onder luid gebrul en gejuich moedigde ook Alex de Leeuw de kinderen aan.

De kinderen hebben heel goed hun best gedaan en de opbrengst van het sponsorgeld is € 3031,50.

Wij kunnen terugkijken op een fantastische dag!

Ouders en kinderen: Bedankt voor jullie inzet en enthousiasme!