Excellente School 2019-2021

De Auris Hildernisseschool heeft het predicaat Excellente School ontvangen! De Auris Hildernisseschool,  Auris Taalplein en Auris dr. M. Polanoschool ontvingen op maandag 21 januari 2019 het predicaat 'Excellente school'. Eerder dit schooljaar kregen deze Auris-scholen al een goede beoordeling van de onderwijsinspecteur.

De Auris Hildernisseschool en de Auris dr. M. Polanoschool  hebben haar predicaat geprolongeerd. Daarnaast kreeg het Auris Taalplein in Gouda voor de eerste keer het predicaat 'Excellente school'.

De leerlingen en medewerkers, het management en bestuur van deze scholen zijn heel blij en trots met het behalen van het predicaat. Het is een belangrijke erkenning van de kwaliteit van het onderwijs dat op deze scholen wordt gegeven. Het speciaal onderwijs van de Koninklijke Auris Groep was al van hoge kwaliteit en nu mogen drie scholen zich de komende jaren excellent noemen (2019-2021).

Een school ontvangt het predicaat excellent als de kwaliteit door de onderwijsinspectie beoordeeld is als goed en de school duidelijk uitblinkt op een bepaald onderdeel. De Auris Hildernisseschool heeft een bijzondere kwaliteit ontwikkeld op het gebied van ouderbetrokkenheid, het Auris Taalplein op het gebied van de Vreedzame School en de Auris dr M. Polanoschool op het gebied van veiligheid.