Auris Hildernisseschool heeft het predicaat 'Excellente school 2014-2017' ontvangen!

De Auris Hildernisse in Rotterdam heeft het predicaat ‘Excellente school’ opnieuw ontvangen! In 2014 kregen wij al eerder het predicaat. Deze keer mogen we het predicaat voor drie jaar dragen, namelijk tot en met 2017.

Twee andere Auris scholen hebben dit predicaat ook ontvangen. Namelijk Auris Prof. Groenschool in Amersfoort en Auris Dr. M. Polanoschool in Rotterdam.

De school werkt steeds intensiever samen met ouders, Auris Zorg, samenwerkingsverbanden en het regulier onderwijs. Door een intensieve samenwerking krijgt de leerling de ondersteuning die hij nodig heeft om zich optimaal te kunnen ontwikkelen.

Vanaf 2006 heeft Auris hard gewerkt aan het verbeteren van het onderwijs. Zo zijn er bijvoorbeeld leerlijnen ingevoerd. De school ziet het predicaat als een beloning voor het harde werken. De jury van de excellente scholen: "de medewerkers van de Auris Hildernisseschool hebben een respectvolle houding naar de ouders en de kinderen en zien de ouders ook als ervaringsdeskundigen. Ook zal de school de leerling altijd blijven stimuleren. Zodat de leerling goed wordt voorbereid op vervolgonderwijs en op de maatschappij."